понеділок, 1 жовтня 2007 р.

іспаносайти

Image Hosted by ImageShack.us
By espanolka
Don Quijote відкриває нашу мандрівку інтернетом у пошуках Іспанії. Сайт присвячений іспанській культурі і не тільки культурі... Це така репрезентативна іспанська сторінка, де також можна вчити іспанську мову – зареєструвавшись у них на сайті і одержуючи на своє мило всілякі завданнячка.
Flamenco сайт - фламенко, його історія, виконавці, костюми і все таке. Музичку там не послухаєш, можна лише скористатись інтернет-магазином. Але нічого, качати музичку можна нижче - з форумів і ЖЖ спільнот, присвячених Іспанії
The Flavor of Spain - не для тих, хто голодний. Сайт присвячений паельї і всілякому іспанському їдлу.
Piropos - сайт нахабно іспаномовний. Але це не спроста.Бо по-перше, яка ж Іспанія без іспанської мови, а по-друге, піропос - це так звані іспанські компліменти, словечка, з якими іспанці під'їжджають до усіх зустрічних дівчат чи банально обсипають ними своїх коханих. Варто просто заглянути, на скільки їх багато, цих піропос... Це ціле мистецтво!
Gala-Salvador Dali Foundation - ну як тут без Далі та його Гали? Це офіційний сайт їхнього музею, який спорудив сам Далі як гімн своїй коханій у Каталонії, у містечку Фігерас. Правда, картин та інсталяцій, які є в музеї, на сайті немає. Тому ось іще один лінк, де можна подивитися безпосередньо на творіння Сальвадора Далі, які зберігаються у славнозвісному Фігерасі.
Donquijote de La Mancha - увесь Дон Кіхот, сама книжка і навіть маршрут Дон Кіхота і Санчо Панси реальними іспанськими місцинками. Цей маршрут є дуже популярним серед туристів, його називають культурним надбанням Іспанії. Там ще фоток багато слідами Дон Кіхота..
Корида – бій биків – російськомовний сайт про кориду. Там навіть є словничок термінів, пов’язаних з бичачими боями:)
CYBERSPAIN – яскравий туристичний довідник по Іспанії, ну, те, що всі повинні знати про Іспанію у двох словах - традиції, місця, празники, візитні картки.
Моя Іспанія http://my-spain.net/ - все про все в Іспанії російською мовою.. Можливо, трошки очима російського туриста. Але джерел про Іспанію у них дійсно доволі - мабуть, тому що там багато ще не скупленої росіянами нерухомості.. От і цікавляться.

Ну і кілька ЖЖ-спільнот.
Англо-іспанська спільнота для якісного вивчення іспанської мови – по слову чи виразу на день у доступному викладі.
Російська спільнота про Іспанію – цікаві пости, хоча часом трапляються звичайнісінькі волання про допомогу у візових, мовних та інших питаннях. І ще російський іспанофорум - ось тут.
І наостанок скромна українська іспаноспільнота

1 коментар:

Banderas сказав...

Здравствуйте,

Не могли бы вы разместить у себя на странице
ссылку на наш сайт www.hispanistas.ru
В помощь изучающим испанский язык и культуру.
Может он кому-то пригодится.

Заранее благодарен.